Publică articole scrise de tine pe saitul Vorbind cu Dumnezeu, pe pagina destinată special acestei categorii, pe care am numit-o Guest Post.
Textul tău, în funcţie de calitatea sau de subiectele dezbătute în conţinut poate ajunge la între 7.000 şi 10.000+ de cititori, pe lună. Ceea ce e mai mult decât mulţumitor pentru un scriitor începător, te asigur.
Nu există reguli şi subiecte prestabilite în ceea ce priveşte conţinutul, dar îţi pun la dispoziţie câteva sfaturi cu ajutorul cărora să ajungi mai uşor la inimile oamenilor.

1). Nu te complica să scrii despre subiecte spirituale, ştiinţifico-fantastice ori despre elemente extraordinare dar pe care nu le stăpâneşti. În niciun caz, nu copia şi transcrie texte pe care le-ai citit pe alte pagini.
Poţi transmite mesaje puternice cititorilor, povestindu-ţi peripeţiile, lecţiile învăţate sau, cum te-a impresionat vânzătoarea de la pâine. Suntem aici ca să publicăm articole valoroase nicidecum senzaţionale. Pe oameni nu îi interesează cât eşti tu de deştept, ci cât de mult poţi să îi ajuţi sau să îi inspiri! Citeşte un articol exemplu: (O dimineaţă pe Lac).

2). Scrie cât poţi tu de corect şi de bine! Foloseşte diacriticele şi citeşte-ţi textul de mai multe ori înainte să îl trimiţi pe e-mail. Cu cât textul tău va fi mai clar, cititorii îl vor aprecia mai mult iar eu îl voi publica mai repede.
Verific cuvânt cu cuvânt înainte de a publica un text. Însă nu te speria, te ajut eu până te perfecţionezi.

3). Foloseşte titluri atractive şi pe cât e posibil să fie de scurte! Ataşează apoi o fotografie reprezentativă pe măsură! Acestea îţi vor oferi impactul vizual de care ai nevoie că să obţii vizualizări sau distribuiri, pe care ştim că marea majoritate a consumatorilor de informaţie pune preţ.

4). În funcţie de cât de bun ori de potrivit va fi articolul tău, îl vor distribui şi alţii, pe Facebook sau pe celelalte saituri de socializare. Nu te aştepta ca internetul să explodeze la primul tău articol ori să fii contactat/ă ca să împarţi autografe pe stradă. Lucrurile nu funcţionează astfel.
Oamenii care vor rezona cu ideile tale te vor căuta negreşit. E nevoie să înveţi să fii răbdător, muncitor şi perseverent.

5). Nu eşti obligat să deţii deja un blog ori alte realizări, ca să publici aici! Dacă îmi trimiţi un text bun, îl public, iar apoi menţionez numele autorului la sfârşitul paginii. Dacă ai deja un blog sau un sait propriu, adaug link-ul tău sub text ca cititorii să te poată contacta imediat.

6). Dacă vrei ca articolul tău să ajungă la mai mult de 15.000/25.000+ de oameni în numai câteva zile, îţi pun la dispoziţie un serviciu de reclame
contra cost pe pagina de Facebook, pentru a îţi promova articolul. Atunci şansele să devii cunoscut mai repede cresc considerabil.

7). Trimite-mi textul tău de minim 500 de cuvinte, o scurtă autodescriere şi o fotografie de profil, pe care o voi ataşa în miniatură alături de articol, la adresa alberto.bacoi@gmail.com sau contactează-mă pentru a obţine mai multe informaţii. Doar textele cu tema dezvoltării gândirii libere vor fi publicate; dacă scrii despre realizările preotului din sat, ale cărui tablouri lăcrimează, nu vei putea publica aici.

Lumea se alfă în proces de schimbare/maturizare, iar oamenii au nevoie de cât mai mult sprijin şi de înţelegere. Oferă puţin din tine celor din jurul tău şi îţi promit că vei creşte odată cu ei! Sunt curios câţi curajoşi mă vor uimi cu imaginaţia lor. Succes!

Guest Post

„Dacă nu poţi explica ceva unui copil de şase ani, atunci
înseamnă că nici tu nu ai înţeles“.

source: Albert Einstein