Carmen Dumitrescu (07.06.2015)
Nu ştiu cum am ajuns să citesc din cărţile tale. Eu cred că a fost unul din acele momente când ai o întrebare şi găseşti răspuns, citind (aparent nu are logică modalitatea în care ajungi să citeşti acel ceva, însă poate nu e nevoie de logică). Îmi amintesc însă uimirea pe care am avut-o când am constatat cât eşti de tânăr şi m-am întrebat cum de ştii atâtea lucruri. Am zis: Fie Dumnezeu chiar vorbeşte cu tine, fie ai avut parte de suferinţă.
Citind astăzi (Poveste de la Frunze!) nu cred că e vorba doar de una din variantele expuse de mine, ci de ambele ori şi mai mult de atât. Oare de ce după ce am citit prima dată ceva scris de tine, te-am văzut la metrou? GOD BLESS YOU!

Hristache Ionel (22.05.2015)
Azi din greşeală am dat de volumul 3. Sunt la pagina 26. De fiecare dată când îţi citesc cărţile mă simt minunat de bine. Introducerea m-a făcut să mă simt în pielea personajului. Impresionant de frumos! Te felicit!
Citesc şi acum, şi nu cred că mă opresc până nu termin. Aşa ceva nu se ratează! Băăă asta e biblia mea! 🙂

Fodor Eliza (21.05.2015)
Astăzi am primit cartea şi am început să o citesc. De când am primit-o şi până acum, nu m-am oprit deloc din citit, decât ca să îţi scriu ţie mesajul. Am mai citit cărţi, însă, niciuna nu a fost scrisă atât de bine şi vreau să te felicit. Mă bucur că am dat peste articolele tale.

Mariana Monica Tănase (19.05.2015)
Alberto, cu ultima ta carte m-ai alinat mult de tot. Am plâns, am râs şi am avut tot felul de stări. Se vede că de la primul tău volum, până acum, am crescut, fiindcă sunt mult mai deschisă… Ţin să îţi mulţumesc în numele tuturor – te preţuiesc şi te iubesc! E absolut genială! Ceea ce ai scris are o energie foarte puternică. Tot ce pot să fac e să o recomand, e ceva ce trebuie să ajungă la cât mai multe suflete.

Maria Butnaru (11.05.2015)
Dumnezeule! Cine eşti tu? M-am cutremurat citind pe blog-ul tău… Eşti
atât de puternic – ai făcut un salt atât de mare! Sunt foarte impresionată de ceea ce scrii ori cum scrii. Am găsit link-ul cu cărţile gratuite şi sunt la pagina 75 din primul volum. M-ai făcut să plâng de câteva ori. Îmi eşti de mare ajutor pentru milioanele mele de întrebări.

Matei Florea (17.03.2015)
Bună seara Alberto Bacoi. Am aflat de curând despre cărţile tale, am citit câteva fragmente şi suntem plăcut surprinşi. Am hotărât să le cumpărăm şi să le citim pentru că noi credem că sunt foarte bune şi pentru că tema pe care o abordează este ceea ce ne interesează de multă vreme.
Noi am citit cu câţiva ani în urmă cărţile Conversaţii cu Dumnezeu, scrise de Neale Donald Walsch, ce ne-au schimbat total concepţia despre viaţă şi realitate. Când am văzut cărţile tale am fost surprinşi de asemănarea
dintre titluri, iar, în introducere am văzut numele lui. Suntem curioşi dacă este o legătură între tine şi el. Oricum, noi suntem încântaţi că avem un
Neale autohton. Am crezut că apariţia altor cărţi, având aceeaşi temă nu ne vor mai atrage atenţia. Totuşi, modul personal în care vă exprimaţi şi
abordaţi subiectele este fascinant! Mulţumim pentru ceea ce sunteţi şi ce faceţi.

Lisa (24.02.2015)
Am citit cărţile tale. Le găsesc a fi fascinante şi, în opoziţie cu ce am fost învăţată să cred, dar în mare măsură în asentiment cu ceea ce ştiam că trebuie să cred. Mai sunt aspecte care mă sperie sau îmi ridică întrebări, dar va veni ziua în care le voi înţelege şi accepta şi pe acestea. Apreciez faptul că ai avut curajul ca să scrii aceste cărţi, îţi mulţumesc pentru ele!
Dumnezeu să te binecuvânteze cu iubire!

Cring Irina (04.02.2015)
Bună Alberto! Sunt la volumul doi Vorbind cu Dumnezeu. Când am găsit primul volum, am relizat că, am găsit ceea ce căutam de mult. L-am citit pe nerăsuflate la serviciu, pe ascuns.
Aş avea câteva întrebări de clarificat dacă vrei sau poţi. Întâi vreau să îţi mulţumesc pentru această carte, ea reprezintă răspunsul la foarte multe întrebări. Nu îmi găsesc foarte bine cuvintele. Sunt emoţionată. Al doilea volum îmi pare mai greu. Citesc paragrafele şi de două, trei ori, pentru a le înţelege şi parcă tot nu îmi sunt clare.

Claudia Szomoru (03.01.2015)
Eşti minunat Alberto! Iar această societate are nevoie de oameni ca tine!

Nelu Bonte (10.12.2014)
Când apare al treilea volum? Superbe ambele părţi! Aşa mi-am închipuit şi eu adevărata înfăţişare a lui Dumnezeu. De când am început să citesc m-am schimbat, văd lumea altfel. Eu de mult caut acel ceva, care să mă facă să mă simt liber, iar cărţile tale m-au ajutat! De multe ori ies seara singur şi stau ore întregi uitându-mă la cer. Înainte nu ieşeam deloc, îmi era oarecum teamă. Acum nu mai am treabă.

Nella Madchen (28.10.2014)
Danke Alberto!  Ești genial în explicații, ai har! Cărțile tale sunt tratate de mistică, medicină și înțelepciune. E minunat să transmiți iubire ori să faci să se înțeleagă ce ființă minunată este omul – o creație unică și perfectă a Divinității, creată de Perfecțiunea și Înțelepciunea universală care este Dumnezeu. Nu toți oamenii pot înțelege o carte ca „Forța de vindecare a Arborelui vieții“ a lui Helmut Hark, una care presupune multă cunoaștere şi psihologie, psihanaliză și astrologie. Eu am explicat-o și am avut rezultate doar completând-o și uzând de învățăturile și textele maeștrilor orientali. Cărțile tale deţin toate aceste ingrediente. Eu îţi doresc succes!

Laura Pura (27.10.2014)
Bună! Mă numesc Laura și, doresc să îți spun că am citit volumul întâi al cărţii Vorbind cu Dumnezeu. Sincer eu de foarte mult timp am așteptat și am căutat o asemenea carte. Dar, în sfârșit am găsit-o și pot să spun că m-am redescoperit. Chiar merită să ne trezim în fiecare dimineață ca să privim răsăritul soarelui, cu toate că până acum am uitat să facem acest lucru. Abia acum pot înţelege cu adevărat semnificația expresiei: „fiecare zi este un nou început“. Mulțumesc!
Cu siguranță vei reuși să determini multe suflete să se regăsească atâta vreme vei trăi aici. Astăzi încep să citesc volumul al doilea.

Apostoleanu Elena (10.10.2014)
Mulțumesc pentru tot. În special pentru această Lumină pe care reușești să ne-o transmiți – o Lumină a minții și o Lumină a sufletului. Asemenea întâlniri, cred eu, sunt mai rare iar de aceea nu pot să spun decât că mă bucur de acest prilej. Aveam nevoie de anumite răspunsuri sau soluții, și în felul acesta am ajuns să vorbim și să citesc ceea ce trebuia!
Este un fel de mângâiere, însă, mai mult decât atât, este un nou mod de cunoaștere ori autocunoaștere şi prin care ne putem raporta la realitate!
E un mod benefic, activ și protector pentru propria persoană. Te ajută să evoluezi! Te ajută în dezvoltarea personală, şi te ajută să te înțelegi şi să îți găsești liniștea.
Extrem de interesant programul de autovindecare (self-Healing 15/65).

Mariana Monica Tănase (30.09.2014)
Dragul meu Alberto, citesc volumul al doilea Vorbind cu Dumnezeu şi nu mai termin să mă mir şi să mă minunez. Mulţumesc din suflet pentru tot şi pentru că, prin tine, Dumnezeu a găsit o cale pentru a ne răspunde la întrebări. La începutul cărţii am plâns, iar acum sunt la extrema cealaltă, râd încontinuu… Absolut superb! O recomand cu toată inima, tuturor! Fii binecuvântat!

Cristina Bobalcă (29.09.2014)
Am început să citesc cartea… este mai captivantă decât „Conversaţii cu Dumnezeu“ scrisă de Neale Donald Walsch. M-a amuzat dialogul de la finalul capitolului I. Îmi place cum scrii, vrei să iei o pauză de citit dar zici că mai citeşti şi fraza asta, apoi mai citeşti o pagină şi tot nu te înduri să o laşi.
Alberto Bacoi: Mulțumesc din inimă. Iată un compliment mai mare decât mine. Sigur că Sursa care ne-a inspirat pentru a scrie, atât pe mine cât și pe Neale, este Aceeași. Din acest motiv, cărțile nu se pot compara. În continuare, totul constă în cât de buni suntem în ceea ce facem.

Iuliana Lazăr (20.08.2014)
Vorbind cu Dumnezeu (book two) este o carte minunată şi are un mesaj profund, care te pune serios pe gânduri, apoi te face să meditezi asupra propriei existenţe. Mesajul te face să conştientizezi faptul că Dumnezeu deţine o Dragoste nelimitată pentru toţi oamenii, ci nu doar pentru cei aleşi, după cum ne-a învăţat religia. Pe mine personal, această carte (ca şi primul volum deasemenea) m-a făcut să înţeleg cine sunt cu adevărat și care este scopul meu pe acest pământ şi m-a ajutat să mă trezesc din amnezia în care am trăit. O recomand tuturor oamenilor.
Bineînţeles, fiecare va înţelege ceea ce nivelul său spiritual îi va permite, dar este bine să fie recitită (după un timp)… Veţi avea parte de surprize! Nu este genul de carte care, odată citită, este aruncată pe un raft şi dată uitării. Mulţumiri autorului.

Mariana Monica Tănase (24.06.2014)
Este o carte pe care acum o recitesc. Emoţionantă şi minunată!

Lili (26.05.2014)
O carte minunată, greu de înţeles, greu de crezut… dar totuşi minunată! Coincid cu domnul Dorin Mihai – va trebui să o recitesc pentru a înţelege mai bine anumite aspecte.

Albu Gabriela (16.05.2014)
Mi-a plăcut cartea, o recomand cu drag. Aduce ceva nou! Aduce trezire, Lumină, înţelegere şi eliberare pentru cei ce vor. Îţi mulţumesc.

Laurenţiu Vasilescu (23.04.2014)
O carte bună care te ţine conectat cu Divinitatea. Sigur că toţi purtăm un dialog cu Dumnezeu, însă uneori e nevoie să fie scris. Nu am terminat-o încă dar o recomand cu căldură. Nimic nu e întâmplător, mă simt onorat. Mulţumesc Alberto.

Olimpia Iancu (20.04.2014)
Filosofie pură, imaginaţie sau Divinitate? Niciuna dintre ele nu contează! Vorbind cu Dumnezeu mi-a răspuns la o serie de întrebări pe care le-am avut în subconştient. M-am regăsit prin paginile răsfoite întru-totul şi mi-am schimbat radical concepţia despre ceea ce eram şi Ceea Ce sunt ori despre cum ar trebui să îmi schimb cursul vieţii. Felicitări!

Dorin Mihai Nicoară (04.04.2014)
Am comandat cartea din întâmplare, văzându-i titlul şi pot să spun că va trebui să o citesc de mai multe ori, ca să înţeleg mai mult din ce aţi scris. Sunt curios într-un fel de acest dialog cu Dumnezeu. Ar fi multe întrebări din partea mea… Să înțeleg că dumneavoastră aveţi un har anume sau sunteţi o persoană aleasă pentru a trimite mesaje omenirii. Eu vă doresc succes, şi sper ca aceste cărţi să ajungă în casele cât mai multor familii! Eu sunt un om simplu cu studii medii, dar simt o satisfacţie enormă când citesc aşa ceva. Aştept cu nerăbdare apariţia celorlalte volume.
Este o carte excepţională! Astăzi am împrumutat-o unui preot, pentru că sunt curios ce părere are.
Poate cândva doriţi să faceţi o vizită prin Apuseni. Vă stau la dispoziţie şi sunteţi invitatul meu.

Iuliana Titieni (18.03.2014)
O carte extrem interesantă, care te ajută să meditezi şi îţi răspunde unor întrebări fără răspuns. Mă bucur că am avut şansa să o citesc. Le aştept pe celelalte două cu maxim interes.

Cele mai bune comentarii