3rteteTitlu: Vorbind cu Dumnezeu
Subtitlu: Truth and Healing

Scurtă descriere: Dacă vrei să Mă auzi, încearcă să-ţi imaginezi ce crezi tu că ţi-aş spune, dacă M-ai putea auzi!

Autor: Alberto Bacoi
Editura: Self Publishing
Anul apariţiei: 2014
Categorie: Psihologie, Dezvoltare Personală, Filosofie, Spiritualitate.
ISBN: 978-606-93641-9-2
Număr de pagini: 100
Preţ: 27.00 lei

 

Oare de ce te dezamăgesc toţi, din toate părţile,
când tu nu intenţionezi să provoci niciun rău nimănui?

(Prezentare de carte)  Este cel puţin amuzant pentru mine când privesc câtă confuzie şi neştiinţă circulă nestăpânită printre noi. Dar de asta dau dovadă zilnic mase întregi de oameni, organizaţii și/sau grupuri de mici şi mari dimensiuni.
Creştinii spun că diavolul îţi înşeală mintea, iar, dacă te sustragi teoriilor lor, refuzând să te închini „dumnezeului“, așa cum și l-au imaginat de ei, vei arde în „iadul“ veşnic.
Ateii, în schimb, încearcă să îţi explice teoria evoluţionismului, dorind să te convingă că omul a apărut dintr-o greşeală, pe sistemul: viaţa vine din ne-viaţă. Ba nu, nu este amuzant, este deplorabil!

Vorbind cu Dumnezeu conţine o serie de întrebări, adresate Creatorului (direct şi Personal). Curajul dovedit de această călătorie spirituală fărâ-mă zidurile sau conceptele pe care omenirea şi le-a imaginat în ceea ce priveşte Caracterul Divin sau modul în care Creatorul reacţionează, sub formă de răspuns, în faţa acţiunilor noastre.
Prin aceste scrieri El întenţionează să Îşi elibereze creaţia de sub falsele temeri şi concepte, create de ea însăşi. Aşadar ne demonstrează încă o dată imunitatea liberului arbitru, ne ajută să ne recăpătăm încrederea în noi şi nu doar în noi înşine, ci ne ajută astfel să restaurăm încrederea în umanitate, ca o „singură“ familie, specială şi desăvârșită în acest univers aglomerat, în interiorul căruia convieţuiesc şi alte miliarde de familii.

Această Colecţie de Cuvinte vii, are scopul de a reglementa şi reconstrui spiritul moral al omului, entuziasmul şi bucuria de a trăi, transformate azi în haos şi într-o amărăciune progresivă.
Dumnezeu nu emite judecăţi, condiţionări ori pedepse. Această imagine,
ce I-a fost atribuită, e pură blasfemie! În schimb, tot ce ar dori să reţinem din aceste mesaje este că, iubirea stă de fiecare dată deasupra dreptăţii şi deasupra a tot ceea ce concepem noi în prezent că este corect şi bun!
Iubirea este Sursa tuturor lucrurilor. Prin urmare, şi noi, atunci când devenim iubire, devenim Asemeni Sursei, Ceea Ce cu toţii am fost creaţi să fim de fapt.
Sunt onorat să asist şi să contribui la instaurarea noului sistem de gândi-re şi înţelegere individual, mai înalt, care se dezvoltă la scară globală, şi să prezint noul concept al viziunii omului în relaţie cu tot Ceea Ce există.

Vorbind cu Dumnezeu nu conţine dogme religioase. E o carte umanistă, cu şi despre problemele actuale. Cartea descrie omul aşa cum este el, o fiinţă liberă, minunată, perfectă sau completă, indiferent de ceea ce face şi gândeşte. Nu există reguli sau porunci! Creatorul nu a creat niciodată aşa ceva. Ci există numai iubire și discernământ înfiripate de El în inimile noastre, de-a lungul evoluţiei, alegeri însoţite de consecinţe sau beneficii şi recunoaşterea omului ca fiinţă inteligentă şi independentă în univers. Nu există pedepse, condiţionări, judecată ori răzbunare, doar bucuria de a trăi totdeauna pentru totdeauna.

4rtete

Titlu: Vorbind cu Dumnezeu
Subtitlu: A doua Venire

Scurtă descriere: Chemarea este pentru toţi, să vedem însă câţi vor vrea să vină!

Autor: Alberto Bacoi
Editura: Self Publishing
Anul apariţiei: 2014
Categorie: Psihologie, Dezvoltare Personală, Filosofie, Spiritualitate, Psihanaliză.
ISBN: 978-606-8601-75-5
Număr de pagini: 150
Preţ: 32.00 lei

 

Titlu: Vorbind cu Dumnezeu
Subtitlu: Olam Haba

Scurtă descriere:
Hinnē Mal’āk Mikel! Eli yākōl milhāmā!

Autor: Alberto Bacoi
Editura: Self Publishing
Anul apariţiei: 2015
Categorie: Psihologie, Dezvoltare Personală, Filosofie, Spiritualitate, Psihanaliză.
ISBN: 978-606-8669-26-7
Număr de pagini: 152
Preţ: 37.00 lei

 

Comandă azi şi primeşti cartea semnată prin poştă în termen de trei zile.
Contactează-mă pe Facebook şi lasă-mi adresa ta de livrare, sau trimite comanda pe e-mail la adresa: suport@self-publishing.ro