Întrebarea pe care am primit-o, care a dat naştere unui nou articol a fost „Ce sunt atacurile energetice negative sau există aşa ceva?“ Majoritatea persoanelor care se află în proces de dezvoltare spirituală au sesizat un oarecare disconfort, în ciuda faptului că ale lor cunoştinţe au crescut, iar, pe zi ce trece, devin mai puternici ori mai încrezători. O altă cititoare m-a informat cu faptul că cu cât avansează în discernământ realitatea pare a fi mai tristă, oamenii de lângă ea par din ce în ce mai pierduţi, chiar dacă puţini conştientizează acest lucru.
Din nefericire aceasta e o realitate, iar, cu cât părăseşti lumea imaginară care ţi-a fost trasă peste ochi, ca să te orbească, realizezi că tot ceea ce li s-a pus oamenilor la dispoziţie ca să trăiască şi/sau să fie, sunt simple
roluri controlate şi că, oamenii sunt sclavi dar nu ştiu că sunt! Majoritatea nu suportă să audă adevărul şi se revoltă, un timp. Astfel că, dacă privim lumea dinafara ei, observăm că ceea ce trăim este chiar o tragedie, însă în acelaşi timp o putem transforma într-un nou vis, cu noi ţeluri, cu foarte multe sarcini de împlinit în serviciul Dragostei de oameni.

Am să intru în subiect, oferindu-ţi două veşti. Prin intermediul celei dintâi doresc să îţi aduc la cunoştinţă că „atacurile“ energetice negative (ce vin din exterior) sunt cât se poate de reale, dar în funcţie de puterea sau de măsurile luate împotriva lor, acestea au puterea să te doboare sau să te înalţe (după caz).
Cea de-a doua e faptul că nu ai de aface cu diavoli ori cu alte bazaconii! Nu există aşa ceva! Tot ceea ce eşti nevoit să faci e să înfrunţi energiile oamenilor sau mult mai clar spus, eşti nevoit să porţi o luptă continuă cu Factorii Negativi ai Relativităţii.

Ţine seama de faptul că tot ceea ce îţi prezintă societatea în care trăieşti este pe dos. Astfel că societatea, prin ea înţelegând sistemul de formare (învăţământ), cel politic ori religios, de comerţ şi celelalte feluri, nu este o sursă de confienţă, niciodată nu a fost; societatea modernă te vrea prost şi, uşor manevrabil, ca în felul acesta să reducă posibilitatea de a deveni un pericol pentru sistemul lor. Gândeşte-te o clipă, dacă te năşteai într-o lume în care conduita morală legiferată îţi spunea încă din copilărie că, a te căsători cu o femeie reprezintă un păcat şi/sau că este inuman, pur şi simplu credeai asta. Iar, dacă ţi se spunea că cel ce ucide cel mai mult e considerat cel mai puternic sau unul vrednic de laudă, ucideai fără vreun regret. Asta se întâmplă pe pământ chiar în zilele noastre.

Colecţionarii de trofee (privilegiaţi ai sistemului actual) săvârşesc aceste fapte indiferent că vânează: urşi, porci mistreţi, căprioare, muşte, ţânţari, prepeliţe, copaci sau oameni. Este acelaşi lucru!
Gradul criminalităţii nu diferă în funcţie de regn, rasă sau volum. Apoi vin unii care strigă descurajaţi, zicând: „Unde este evoluţiaaa?“ Păi, în cazul lor evoluţia nu este! Neale spunea:

„Multor oameni nu le place să admită că au făcut o greşeală, mai ales dacă e vorba de o greşeală pe care se bazează întreaga societate. Pare mai uşor ca greşeala să fie ignorată decât recunoscută şi să se treacă la îmbunătăţirea societăţii – până atunci când, din cauza acestei greşeli, societatea va fi într-o stare de dezagregare atât de mare încât oricum va avea nevoie să fie reconstruită!“

Sistemul de învăţământ instituţionalizat a reuşit să convingă o planetă că inteligenţa unui om se măsoară prin capacitatea de a memora capitalele anumitor ţări şi prin tabla înmulţirii. În felul acesta, a construit o generaţie de proşti care recunosc capitalele anumitor ţări, ştiu tabla înmulţirii pe de rost ori se pricep să instaleze windowsul. În schimbul acestor cunoştinţe, dobândite contra cost, prin timp ori sudoare, sunt premiaţi cu 1200 de lei pe lună, din care 1000 de lei sunt obligaţi să înapoieze prin pretextul tva, impozite şi taxe, amenzi ori, asigurări obligatorii, iar ei se supun. Această slăbiciune, care e de fapt un Autism Mental ce a invadat planeta, a fost numit în mai multe feluri, de pildă: inteligenţă, carieră, succes, victorie ori superioritate. E absolut incredibil!
Alţii îţi promit că după moarte vei ajunge în rai dacă execuţi ce îţi ordonă ticăloşii care te conduc. Eu, în schimb, îţi garantez că raiul va fi cunoscut de cei care se opun învăţăturii mincinoase a acestei lumi! Dacă nu te-am convins, eşti liber să cercetezi de unul singur – îţi mai dau un pont, Biblia spune exact acelaşi lucru.

După cum scriam mai sus, cu toţii am sesizat un anumit disconfort trăind în lume, mai exact stări de tristeţe persistente sau presiuni provocate de energiile create de această aşezare de oameni.
Mooji spunea că atacurile energiilor negative nu se năpustesc asupra ta deoarece te afli pe o cale spirituală greşită, ba, vin pentru a te împiedica deoarece te afli pe o Cale către eliberare!
Este ca atunci când un deţinut încearcă să evadeze din închisoare, când personalul de supraveghere şi intervenţie intră în alertă, concentrându-şi toată energia asupra aceluia – vreme în care restul deţinuţilor sunt lăsaţi nesupravegheaţi, mulţumită faptului că joacă liniştiţi poker în celulele lor.
Aceia nu reprezintă un pericol. Ba chiar se împrietenesc cu unii gardieni, beneficiind astfel de mici avantaje, cum ar fi dreptul la telefon, un pachet de ţigări pe săptămână, un set de iluzii ce le face şederea mai uşoară. În realitate, însă, ei rămân deţinuţi (sclavi) şi sunt resemnaţi pe viaţă.

Prin urmare, starea de confort după care alergi în viaţă, este resemnare şi o încercare de a îmbunătăţi iluzia! Tu nu vrei să evadezi! Ai încetat să mai încerci! Tragedia constă în faptul că tu nu crezi că te poţi elibera! Tu nu poţi să crezi în capacităţile tale pentru că nu le cunoşti, nu te cunoşti! Majoritatea oamenilor pe care îi întâlneşti în viaţă îţi spun că eşti doar un om ori că eşti neputincios. Eu îţi spun că natura umană este Dumnezeu! Tot ce ţi-a rămas de făcut este să te descoperi!

Astăzi vreau să împărtăşesc cu tine un aspect de o importanţă majoră, a funcţionalităţii acestor energii negative conştiente. Ei bine, inteligenţa lor se bazează pe încercare ci nu neapărat pe reuşită. Ele nu îşi calculează şansele, sunt programate pur şi simplu să încerce. De cele mai multe ori reuşesc, alte ori nu, dar valorile lor rămân aceleaşi.
Ai văzut vreodată un câine de rasă pechinez care latră la un cal? Logica acestor energii este asemănătoare, iar, scopul lor este cel de a îţi amăgi existenţa în trup. Cu toate astea, pe unii îi distrug iar pe alţii îi transformă în adevăraţi învingători.
În majoritatea cazurilor ele „ajung“ la tine prin intermediul celor apropiaţi, ba chiar vin de la oamenii pe care îi îndrăgeşti şi faţă de care îţi deschizi inima. Dar nu pentru faptul că ei ar dori să îţi facă rău, ci din cauză că au observat că încerci să fii diferit sau vrei să evadezi din închisoarea minţii!
Apoi îţi prezintă riscurile şi relativitatea îţi adresează provocările. De cele mai multe ori oamenii pe care îi iubeşti te rănesc în mod inconştient.

Atacurile energetice conştiente există! Am pregătit şi un exemplu pentru tine ca să înţelegi mai uşor. Atunci când doi soţi sau fraţi se ceartă, când îşi vorbesc urât sau se lovesc, apare o tensiune între ei. Apoi, vreme de câteva ore, zile, săptămâni sau luni, se feresc să îşi vorbească şi evită a se privi în ochi, până când unul pleacă din prezenţa celuilalt.
Tensiunea apărută reprezintă o Energie Negativă Conştientă (creată de oameni), care nu dispare niciodată, umblă de la unul la altul, apoi creşte semnificativ – încercând să cuprindă totul, chiar Dragostea însăşi, ca să o transforme. Iar, singura armă a unui om, cu care poate să ucidă ceea ce îl controlează, a fost şi va rămâne iertarea. Asta a făcut Isus! Cu asta s-a confruntat Buddha! Asta au reuşit şi ceilalţi oameni care au mers pe Calea iertării. Iar astăzi a sosit rândul tău!

Atacurile Energetice Programe Constiente

„Atacurile negative nu vin asupra ta deoarece te afli pe o cale spirituală greşită, ci vin deoarece te afli pe Calea cea dreaptă, pentru a îţi sabota oportunitatea de a te elibera!“

source: Anthony Paul Moo-Young (Mooji)