Dragilor, iată că am atins performanţa de a scrie două articole în acelaşi timp, unul pentru florinroşoga.ro iar pe celălalt îl citeşti chiar acum; totuşi nu reuşesc să adaug o fereastră pop-up pentru subscriberi, ori domeniul meu gratuit nu acceptă plugins sau iframe code.
Îţi place umorul negru? Mi-ar plăcea să te îndrăgosteşti de el, fiindcă vei avea nevoie în continuare. Aşadar eşti pregătit? Eram sigur că nu!

Azi am scris un articol despre illuminati, Noua Ordine Mondială ori religie (e acelaşi lucru). În ultima vreme simt nevoia să fiu cât mai concis, textul să fie cât mai scurt iar ideile cât mai clare. Nu îţi convin nu le citeşti!
Permite-mi să mai glumesc câteodată. De multe ori ar fi indicat să privim viaţa ca pe ceea ce este ea în realitate, o joacă! Astfel, am înţelege că:

Viaţa nu are niciun scop şi asta este frumuseţea ei. Dacă ar fi avut un scop, viaţa ar fi fost meschină ori inutilă! Un copil care se joacă nu are un scop. Cel mult poate să spună că se simte bine când o face“. Osho

1). Cine este Autorul mesajelor de atenţionare, cele instigatoare la frică, cum că Noua Ordine Mondială, împreună cu conducătorii ei (anti-Hristul) vrea să acapareze lumea, să se instaleze la putere ori să controleze tot? Îţi spun eu cine, religia! Religia împreună cu susţinătorii ei au creat acele clipuri de pe youtube cu: satana, 666, ocultism, îngerii decăzuţi, sfârşitul lumii, ş.a.m.d. Doar minciuni.
De ce a făcut religia aşa ceva? Ca să supravieţuiască în continuare şi să controleze oamenii în continuare, aşa cum a făcut-o până acum. Ei bine, atunci care e diferenţa dintre noul regim şi religia veche dacă ambele au intenţii comune, cele de a controla masele, ca să trăiască bine? Vă spun eu! Nu există nicio diferenţă! Ci vorbim de un sistem corupt depăşit, care a murit şi care refuză să cedeze locul noului sistem corupt, dar care este mai puternic decât primul.

2). Noul sistem va fi instaurat, nimeni nu se poate împotrivi acestui lucru! Regimul a venit deja şi ne controlează pe toţi… Cu toate astea, el nu va
rămâne pentru mult timp. Îl cunoşti foarte bine, i-ai simţit ascuţişul sabiei pe pielea ta. Acesta este banul, ignoranţa, lăcomia şi nevoia de judecată sau competiţia şi comparaţia între oameni – selectarea apoi evidenţierea lor; dacă e posibil separarea mâinii drepte de cea stângă, şi tot aşa.
Vorbesc de timpurile în care oamenii aşteaptă să le moară superiorul ca să îi preia funcţia, părinţii ca să le rămână locuinţa ori copiii ca să reducă cheltuielile de întreţinere familială. Nu râde! Totuşi, nici nu bufni în plâns! Acest lucru se întâmplă astăzi sub privirile tale neputincioase.

3). Cine este anti-Hristul? O întrebare mai simplă nu a existat niciodată în istoria lumii! Imediat ce vei citi răspunsul o să te aprinzi. Apoi, după ce va trece şocul (şi vei gândi limpede) mă vei căuta ca să îmi dai dreptate, afirmând că ştiai asta în sinea ta, însă nu ai avut curajulul să te gândeşti atât de departe. Iată şi răspunsul!
Anti-Hristul despre care vrea să te ferească religia ta este religia! Bă, pe asta trebuie să o mai scriu o dată:

Anti-Hristul de care încearcă să te păzească religia este chiar religia!

Tare de tot! Stai aşa, am şi argumente! Cu toate că nu este nevoie să le folosesc, le voi folosi pentru a nu mă trezi cu vreo etichetă neplăcută din partea susţinătorilor BOR sau ale altor astfel de bazaconii.

4). Cine L-a răstignit pe Isus? Îţi spun eu, religia! Adică, preoţii de atunci! Nicidecum oamenii simpli, ci oamenii simpli au fost manipulaţi în anumită măsură ca să ia parte la acel eveniment. De ce au făcut preoţii de atunci aşa ceva? Ca religia să nu moară.
De ce s-a simţit religia ameninţată de învăţăturile lui Isus, din moment ce se credea că Isus vine de la Dumnezeu, iar religia este de la Dumnezeu deasemenea? Simplu, pentru că învăţăturile adevăratului Isus erau total opuse faţă de cele ale religiei inventate de oameni. Isus Hristos promova libertatea şi dezvoltarea gândirii individuale, dar religia promova legea şi robia pământească. Isus nu S-a milogit unui Dumnezeu din exterior, ci, a spus despre El Însuşi că este Dumnezeu şi că fiecare om care va merge pe Calea Lui este Dumnezeu.
Prin urmare, astăzi Gheorghiţă este Dumnezeu, Mihăiţă este Dumnezeu şi Diana este Dumnezeu deasemenea. Înţelegi ceva?

Nu există dumnezeu în afara ta! Totuşi există o Sursă din care provenim cu toţii. Iar acea Sursă există numai în interiorul tău – cu Ea vorbea Isus, despre asta era vorba. Ea este Tatăl! Deoarece: „El este în voi şi n-aveţi trebuinţă ca să vă înveţe cineva“. 1 Ioan 2:27

5). Acum te voi învăţa un Joc de cuvinte. Ei bine, încearcă să citeşti cele trei iniţiale ale Bisericii Ortodoxe Române (BOR), de la dreapta la stânga (ROB). Ai reuşit? În continuare, citeşte versetul acesta, extras din Cartea pe care religia se laudă că o promovează, însă, nu este deloc aşa: „Cine duce pe altul în robie va merge şi el în robie“. Apocalipsa 13:10

6). Anti-Hristul nu trebuie aşteptat să vină, urmează să fie îndepărtat de la putere! El nu este un om, ci un concept, o grupare de oameni (o forţă) ce s-a folosit de Biblie ca să înşele masele şi a făcut ca întreaga planetă să i se supună, după cum s-a scris. Evident, ca să poată să facă o astfel de lucrare a înşelat oamenii în Numele lui Isus. Ce naiba înseamnă asta, te întrebi? Îţi spun eu:
„Dă bisericii 50 de lei luni ca să îţi meargă bine marţi, Isus este Domnul“. Dar chiar dacă unii dintre voi râd, ceilalţi plâng, din nefericire încă se mai practică aşa ceva în lume (nu pentru mult timp).
Dacă eşti creştin, bagă bine la cap ce scriu acum, fiindcă nu scriu pentru pereţi! Ei bine, anti-Hristul nu trebuie aşteptat să vină, ba urmează să fie îndepărtat de la putere, dar tu îi iei apărarea, adică îi dai puterea ta! Iată câteva argumente pe care te invit măcar să le citeşti:
„După cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că astăzi s-au ridicat mulţi antihrişti“. 1 Ioan 2:18
„Vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice, Eu sunt Hristosul. Şi vor înşela pe mulţi“. Matei 24:5
„Duhul lui Antihrist de a cărui venire aţi auzit, e chiar în lume“. 1 Ioan 4:3

7). Dacă sunt iluminat sau nu? Iubitule, eu nu sunt iluminat (în sensul pe care il dai tu), nici ocult sau mason. Nici religios, naţionalist, tradiţionalist sau adept al vreunui grup nu sunt. Nu sunt nici copil indigo, nici de cristal ori de curcubeu. Acestea sunt doar concepte născute printre oameni, ca oamenii să poată distinge un lucru nou de altul vechi. În schimb, eu pot fi prietenul tău.

8). Religia nu este împotriva „forţelor oculte“, ci, este o forţă ocultă! Ocult înseamnă ascuns, adică cel care ascunde Adevărul, cel care L-a ascuns pe Dumnezeu!
Aşadar, nu te mai lăsa înşelat. Tocmai ţi-am descoperit intenţiile celor ce trimit acele mesaje, realizând acele clipuri. Fiindcă dacă ţi-e frică, te duci la biserică. Dar nu o faci pentru sufletul tău, ci pentru buzunarele lor. Mai mult de atât, te duci pentru a hrăni în continuare minciuna.

Dacă nu te duci la biserică sau la vreo adunare nu înseamnă că nu crezi în Dumnezeu. Ba înseamnă că ai început să crezi şi nu mai ai nevoie de încurajare din partea oamenilor pentru a îţi întări credinţa!

9). Iubiţilor, nu există draci, diavoli ori alte astfel de bazaconii. Dar există oameni care se comportă astfel. În continuare, de vrei să mă contactezi, spunându-mi că diavolul mă înşeală ca să scriu aceste rânduri, diavolul eşti chiar tu! De ce? Deoarece încerci să mă determini să îmi fie frică. Şi aşa cum cunoaştem deja, cine duce pe altul în robie, el însuşi va merge în robie. Citeşte şi articolul (Disfuncţia Societăţii!).
Nu există iad sau pedepse! Dar există oameni care au fost convinşi să te convingă de faptul că există şi, există oameni care se condamnă singuri, care nu pot scăpa din iad, cu toate că iadul nu există. Ei nu se pot înălţa
din mintea lor, care nu este a lor, ci a fost formată de cei care au dorit să îi controleze.
Nu există Judecata de apoi! Dar există răsplata de apoi. Prin urmare, cât ţi se cuvine atât vei primi drept răsplată. Nu e dificil să realizăm cum cele două, Judecata şi Răsplata, ar putea să însemne acelaşi lucru. De ce?
Deoarece, răsplata pentru unii ar putea reprezenta chiar o judecată! Din moment ce tu nu primeşti nimic, însă ceilalţi au primit, ai putea considera cu uşurinţă că ai fost judecat.

10). Nu tot ceea ce a fost scris în Biblie, a fost şi înţeles! Unui procent de aproximativ 60% din conţinut i s-a atribuit alt sens – Omul nu vede Ceea Ce nu cunoaşte!
Nu te mai baza pe „înţelegerea ta“ (care nu este a ta), ţi s-a mai spus! În schimb, caută înţelepciunea inimii – Sufletul tău înţelege ceea ce mintea nu reuşeşte să conceapă!

S-a vorbit mult despre acest subiect şi, fiecare s-a plimbat de la o părere la alta. Cei amărâţi şi mai puţin cunoscători, luptă pentru a păstra vechiul sistem (cel religios), iar cei ce o duc bine, aceia pe care nu îi interesează nici măcar de viitorul copiilor lor, l-au îmbrăţişat pe cel nou, care a venit!
Însă în realitate niciunul nu este pentru tine şi „nu vine de la Dumnezeu“, este de la oameni. Dumnezeu e liber – El nu are nevoie să fie condus de un set de legi! Aşadar, tu Cine eşti?

Youtube si ILLUMINATI

„Ca Ceea Ce e bun să vină, ceea ce e mai puţin bun trebuie îndepărtat, indiferent de riscurile pe care omenirea şi le asumă.“

source: Alberto Bacoi